Un échantillon de la Carte
Les Entrées (Starters)
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Soupe à l’oignon gratinée
Warm onion soup with cheese and crust bread
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Carpaccio de saumon mariné à l’aneth et aux baies roses
Fine slices of raw salmon marinated in olive oil & dill
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Bloc de foie gras de canard, toasts et confiture de figues
Medaillon of famous duck liver, toasts and fig jam
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Escargots au beurre persillé
Burgundy snails with garlic & parsley butter
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Chef Selection
Assiette Volcan
Volcano plate (roasted goat cheese, country terrine, smoked duck breast and smoked salmon)
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Carpaccio de tomate au fromage, à l’huile d’olive et au basilic
Tomato carpaccio with cheese, olive oil and basil
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Assiette Nordique à notre façon
Scandinavian plate in our way (marinated salmon, sardines fillet, pickled herring fillet, tarama, lumpfish
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Fonds d’artichauts farcis façon tartelette
Stuffed artichoke hearts way tart
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Moules farcies au beurre d’ail
Stuffed Mussels with parsley butter
Nos grandes salades
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Panaché de salades au chèvre rôti et aux lardons
Salads with roasted goat cheese and french bacon
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Salade Végétarienne
Vegetarian salad
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Salade Franco-Italienne
French-Italian salad
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Salade de foies de volailles au balsamique et aux pommes
Salad with fried poultry livers, basalmic and apples
Les Desserts
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Profiteroles au chocolat
Puff pastries with vanilla ice cream and hot chocolate sauce
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Salade de fruits frais (maison)
Fresh home made fruit salad
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Crème brûlée (maison)
Cream dessert covered with caramelized sugar
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Moelleux tiède au chocolat, glace vanille
Chocolate fondant with vanilla ice
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NEW
Dessert du jour
Dessert of the day